Projekt­verktyget för bygg­branschen

Med våra olika tjänster och funktioner kan vi forma ditt system så det passar din verksamhet.
Låt Struqtur hjälpa dig att spara både tid och pengar!

Projekt­verktyget för bygg­branschen

Med våra olika tjänster och funktioner kan vi forma ditt konto så det passar din verksamhet.
Låt Struqtur hjälpa dig att spara både tid och pengar!

Offert

Skapa snabbt och enkelt professionella offerter och skicka dem direkt till kund från Struqtur. Du kan spara tid genom att skapa färdiga offert-mallar för att ännu snabbare kunna skicka en offert. Kunden kan sedan acceptera offerten digitalt och du skapar enkelt ett projekt utifrån en godkänd offert. 

Arbetsorder

Med Struqturs Arbetsorder samlar du all information på ett och samma ställe och det finns alltid tillgängligt via webb och app.

ÄTA-hantering

I Struqtur är det enkelt att skapa ändring- och tilläggsarbeten och koppla dessa till dina projekt. Genom att skicka din ÄTA direkt från Struqtur kan din kund godkänna den elektroniskt och ni får full kontroll. Du kommer samtidigt snabbt vidare med arbetet utan att spilla massa tid i onödan.

Projekt

Med Struqtur får du fullständig kontroll på dina projekt och missar inga intäkter eller kostnader. Du samlar här all information om projektet såsom kunduppgifter, ritningar, egenkontroller/checklistor, bilder, tidrapporter samt använt material. Du kan på detta sätt skicka fakturor på nolltid och får full kontroll på hur projekten går. Om du skapar ett projekt från en offert följer informationen med och du slipper dubbelarbete och sparar ännu mer tid. Du kan också skapa ett projekt snabbt via mobilappen för att börja tidrapportera och lägga in information så du inte missar något.

Tid­rapport

I Struqtur kan varje användare tidrapportera sina tider på enkelt och smidigt sätt under minuten. Antingen rapporteras tiderna via mobilappen eller via webben. Tiderna sammanställs per projekt samt per användare vilket gör att det går snabbt att få ut underlag för både fakturering och lön. För att inte missa några timmar går det även att tidrapportera på frånvaroprojekt (ex. sjuk, semester eller VAB) samt internprojekt (ex. Kontor, lager eller transport).

Kundfaktura

Lätt som en plätt kan du skapa fakturor då allt underlag har sparats under projektets gång. Kunduppgifter, materialpåslag, offerterat pris eller timpris samt alla tidrapporter och övriga kostnader är sparat och summerat så fort du klickar på “Skapa faktura”. Du har även alltid möjlighet att skicka med detaljerat underlag till kunden.

Leverantörsfaktura

I Struqtur kopplas leverantörsfakturor automatiskt till rätt projekt och du får kontroll på dina inköp och kan enkelt redovisa dessa till dina kunder. Du kan på ett enkelt sätt göra påslag på inköpen innan du fakturerar. Vi har flera olika tidseffektiva lösningar på att få in dina leverantörsfakturor i Struqtur. 

Statistik

När du använder Struqtur får du översikt och kontroll över din byggverksamhet genom våra statistikverktyg. Du får snabbt en överblick över intäkter, kostnader, tidsregistreringar, material, mil som rapporterats varje månad, hur många offerter som blivit godkända och mycket mer. 

Meddelande

I Struqtur har vi ett internforum där du kan kommunicera med hela ditt företag på en och samma gång. När dina medarbetare mottagit meddelandet får de en pushnotis i sin mobilapp. Ni har även möjlighet att få pushnotiser när ett nytt projekt skapat, när användaren är knuten till ett nytt arbetsmoment eller blivit schemalagd i planeringsverktyget. Som admin har möjlighet att få ett mail varje gång en anställd tidrapporterar sjuk eller VAB. 

Register

Du får dina register samlade på ett och samma ställe. Du kan importera ditt nuvarande artikelregister, leverantörsregister samt kundregister i ditt system. (Såklart hjälper vi dig med detta också, helt kostnadsfritt.) Du får även alla anställda samt deras anhörigas kontaktuppgifter sparas i Struqtur. Alla kontaktuppgifter är lättillgängliga via appen om det önskas. 

Integrationer

Genom att integrera Struqtur med andra system och tjänster minimerar du ditt administrativa arbete. Vi erbjuder integrationer till bokföringssystem och lönesystem samt inläsning av ordrar, följesedlar samt leverantörsfakturor. Detta gör att du inte missar några kostnader och slipper extra arbete och sparar tid.

Hantverksdoku

Fri tillgång till arbetsmiljöplaner, egenkontroller, checklistor, elsäkerhetsdokument, riskanalyser och avtalsmallar. Mallarna är anpassningsbara både via webben och appen. Med projektverktyget ingår även de uppgraderade funktionerna såsom att ha logotypen på dokumenten och möjlighet att knyta dokument till projekt.

Personalliggare

Skatteverket kräver personalliggare om ditt projekt överstiger fyra prisbasbelopp och om beställaren inte är privat och bygger för eget bruk. Struqturs personalliggare följer alla krav och gör dig redo att anta de stora projekten. Med projektverktyget ingår även de uppgraderade funktionerna så som kunna dela in medarbetare i olika divisioner och möjlighet att skicka xml-exporten via appen till Skatteverket vid en eventuell kontroll. 

Kalender

Med Struqturkalendern kan du som Struqturanvändare enkelt planera din egen, och dina medarbetares tid. Genom att planera händelser kan du smidigt koppla ditt arbete till specifika projekt och arbetsmoment. Dessutom kan du enkelt få en överblick över dina projekt och se hur de flödar över tid genom det inkluderade arbetsflödet som ingår. 

Offerter, tidrapporter och projekt i samma system

Det administrativa arbetet är något som lätt skjuts på framtiden vilket tyvärr kan resultera i att information såsom tidsregistreringar och inköp försvinner, man missar intäkter och får onödiga kostnader. I Struqtur får du all information på ett och samma ställe vilket bl.a. innebär tidrapporter, material, kontaktuppgifter, arbetsmoment och dokument. Du kan även spara bilder i varje projekt för att dokumentera ert professionella arbete. Informationen finns tillgängligt via dator, surfplatta och mobil. Kan det bli smidigare? 😉

Med allt under ett och samma digitala tak kan du snabbt och enkelt ta fram ett underlag med t.ex. tidrapporter, produkter och fakturor från ett avslutat byggprojekt. Vilket en seriös hantverkare har stor nytta av vid en eventuell ifrågasättande kund!

Digital projekthantering för byggföretag

Digitala tidrapporter = seriös hantverkare

Med digital tidsregistreringar via mobilappen eller webben spara både du och dina anställda tid samtidigt som du kan ge dina kunder ett bra och seriöst underlag. Vilket underlättar vid en eventuell tvist.

Få tid över till annat än administration

Med Struqtur administrerar du dina offerter, tidrapporter, projekt, fakturor och mycket mer i ett och samma system. Vilket ökar din kontroll på ditt byggföretag och du får tid över till annat. 

Ett kundanpassat byggverktyg

Med våra olika tjänster och funktioner kan vi tillsammans bygga ditt system så det passar din byggverksamhet. Vi har alltid tid för dig och vår support är alltid gratis och i världsklass.

Spara tid och ökar lönsamheten

  • Minska pappersarbete

  • Enkelt & Tidseffektivt

  • Webb- & appbaserat

  • Översiktligt

  • Testa gratis i 30 dagar

  • Fri support

Boka demo, testa gratis i 30 dagar och välj själv om du vill fortsätta!

Använd rätt verktyg – Struqtur

Brukar du använda en mejsel när du ska spika? Det kanske går, men är inte lika tidseffektivt som om du skulle använda dig av en hammare. Samma sak gäller för administrationen – använd rätt verktyg för att få mer tid över till annat! Struqtur erbjuder olika kundanpassade upplägg för att du ska kunna använda rätt verktyg för din byggverksamhet. Du kan använda Struqtur både i webbläsaren och via mobilappen var och när som helst!

Rätt verktyg för byggbranchen
XLNT Måleri – Karl Lindstedt

”Varje anställd lägger in sin arbetstid via webben eller i appen och vi får in allt på ett ställe vilket underlättar det administrativa. Det är skönt att Struqtur är molnbaserat så att man kan öppna upp det på vilken dator eller mobil som helst. Vi rekommenderar Struqtur!”

Hög servicenivå i kombination med korta väntetider! 

Fri support i världsklass

Vi finns här för dig när du behöver hjälp helt kostnadsfritt. Maila oss gärna genom formuläret om du vill veta mer eller ring oss på 031-300 65 20!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Bli proffs och få tips och nyheter på Struqturloggen:

Kunskapsbank - Hur fungerar Struqtur?
Vi vill såklart dela med oss av våra uppdateringar och hur de fortsätter att underlätta för dig, samtidigt som vi vill samla de vanligaste frågorna som vi får. Därför har vi satt ihop en omfattande Kunskapsbank där vi har samlat massor av de vanligaste frågorna som kommer till vår support. Läs mer...
Struqtur under 2021
Nu har vi ytterligare ett år bakom oss, 2021. Vad har då hänt på Struqtur under 2021? Vi har jobbat fokuserat med att fortsätta skapa en produkt som hjälper dig inom byggbranschen att underlätta och förbättra din administration och hur du jobbar. Läs mer...
Rekommendera Struqtur
Som Struqtur-användare känner du säkert redan till de flesta, om inte alla, funktioner som underlättar din vardag. Låt någon annan få samma chans genom att rekommendera Struqtur och samtidigt sänka din egen kostnad för Struqtur. Läs mer...

KONTAKT

031-300 65 20

supportbygg@byggbranschenstruqtur.se

Helgfria vardagar: 09:00-17:00
Lunchstängt: 12:00-12:30

Boka demo
Frågor & svar