Personalliggare för byggbranschen

Superenkel app- och webbaserad personalliggare som uppfyller Skatteverkets krav och som kan användas var som helst och när som helst.

Personalliggare för byggbranschen

Superenkel app- och webbaserad personalliggare som uppfyller Skatteverkets krav och som kan användas var som helst och när som helst.

Personalliggare

Tillgång till Personalliggare för att vara redo inför Skatteverket-besök. In- och utstämpling för både medarbetare och underentreprenörer direkt i mobilen. Administrera, hantera, sortera och exportera de underlag du vill. Alla uppgifter sparas i enlighet med skatteverkets regler. Generera komplett underlag enligt skatteverkets krav.

Meddelande

I Struqtur har vi internforum där du kan kommunicera med hela ditt företag på en och samma gång. När dina medarbetare mottagit meddelandet får de en push-notis i sin telefon. När du bjuder in underentreprenörer kan du välja om ett mail ska skickas till en mottagare.

Projekt

Du får alla dina personalliggare-projekt på ett och samma ställe. Du fyller i projektets märkning, huvudman och byggarbetsplats-ID som du får från Skatteverket och sen är du igång.  

Vid komplettering av projektverktyg kan du även hantera projektet ytterligare med material, tidrapporter, bilder och mycket mer. Läs mer för ett komplett verktyg under Projektverktyg.

GPS-positionering

Du har möjlighet att aktivera GPS-positionering som visar var in- och utstämplingar äger rum. 

Behörighet

Du har möjlighet att styra vilka medarbetare som har tillgång till till dina olika projekt vilket förenklar arbetet för alla. 

Divisioner

Du kan även dela in din organisation i divisioner/avdelningar vilket gör det smidigare att hantera dina medarbetare.

XML-export

Snabbt och enkelt kan du exportera XML-filen via en dator eller skicka den direkt från appen via mail vilket är smidigt ifall Skatteverket är på plats och du inte har tillgång till en dator. XML-filen innehåller allt som Skatteverket vill ha tillgång till vid en kontroll men även efter projektet är avslutat.

Enkel elektronisk personalliggare

Från och med 1 Januari 2016 ställer Skatteverket krav på att elektronisk personalliggare ska föras. Med Struqtur får du en gratis integrerad personalliggare där du kan exportera hela liggaren vid Skatteverkets kontroll. Med Struqturs personalliggare behöver du inte heller göra några ytterligare inköp för din byggarbetsplats eftersom alla tider loggas med hjälp av din och dina medarbetares mobiltelefoner. Detta gör att du kan ha igång hur många byggprojekt som helst samtidigt, utan att det kostar dig ett öre extra.

Struqturs elektroniska personalliggare uppfyller Skatteverkets krav och är godkänd av Bygghantverkarnas riksförbund. Det är bara ta dig an dina stora projekt, Struqtur finns här för dig inom byggbranschen! 😉

Personalliggare i mobilen för byggbranschen

Användarvänlig personalliggare

Erbjud dina medarbetare och underentreprenörer en enkel och smidig elektronisk personalliggare där de stämplar in och ut direkt i mobilappen var och när som helst.

Följ lagen = seriös hantverkare

Genom att ha en elektronsik personalliggare följer du lagen och arbetar som en seriös hantverkare och du får koll på ditt projekt och personal.

Ett kundanpassat verktyg

Med olika upplägg och funktioner kan vi tillsammans skapa ditt specifika verktyg för din verksamhet.

Följ lagen och få kontroll

  • Webb- & appbaserat

  • Testa tre projekt gratis

  • Därefter 40 kr / anv och mån

  • Inga startavgifter

  • Ingen bindingstid

  • Fri support

  • Ingår i Projektverktyget

Boka demo, testa i tre projekt och välj själv om du vill fortsätta!

Struqtur – Digitaliserar ditt arbete

Börja få kontroll på in-/utstämplingar och börja digitalisera ditt arbetssätt med att följa lagen med elektronisk personalliggare. Struqtur erbjuder olika kundanpassade upplägg för att du ska kunna bygga vidare på ditt administrationsverktyg för att få det så det passar dig och din byggverksamhet. Personalliggare ingår i Projektverktyget vilket gör att du får allt under samma tak och underlättar ditt arbetsflöde.

Digitalt kontor för byggbranschen
Eltel Networks – Thomas Ohlsson

”Eltel Networks är Sveriges största entreprenör inom telekombranschen, med ca 2000 anställda på 55 orter i landet. Precis som övriga entreprenörer som har verksamhet inom bygg- och anläggning, har Eltel behov av ett elektroniskt personalliggarsystem för att hantera den nya skattelagstiftning som infördes 2016. Då Eltel har projekt som pågår över stora ytor, ex vis fibernätsförläggning, har vi behov av ett system där varje medarbetare kan checka in och ut via sin smartphone. Då Eltel i slutet av 2015 skulle besluta vilket system vi skulle välja, var användarvänlighet, anpassningsmöjligheter till Eltels verksamhet samt priset, centrala kriterier. Efter utvärdering valde vi Struqtur och det har vi inte ångrat. Struqtur fungerar mycket väl och den användarsupport vi får är suverän.

Hög servicenivå i kombination med korta väntetider! 

Fri support i världsklass

Vi finns här för dig när du behöver hjälp helt kostnadsfritt. Maila oss gärna genom formuläret om du vill veta mer eller ring oss på 031-300 65 20!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Bli proffs och få tips och nyheter på Struqturloggen:

Kunskapsbank - Hur fungerar Struqtur?
Vi vill såklart dela med oss av våra uppdateringar och hur de fortsätter att underlätta för dig, samtidigt som vi vill samla de vanligaste frågorna som vi får. Därför har vi satt ihop en omfattande Kunskapsbank där vi har samlat massor av de vanligaste frågorna som kommer till vår support. Läs mer...
Struqtur under 2021
Nu har vi ytterligare ett år bakom oss, 2021. Vad har då hänt på Struqtur under 2021? Vi har jobbat fokuserat med att fortsätta skapa en produkt som hjälper dig inom byggbranschen att underlätta och förbättra din administration och hur du jobbar. Läs mer...
Rekommendera Struqtur
Som Struqtur-användare känner du säkert redan till de flesta, om inte alla, funktioner som underlättar din vardag. Låt någon annan få samma chans genom att rekommendera Struqtur och samtidigt sänka din egen kostnad för Struqtur. Läs mer...

KONTAKT

031-300 65 20

supportbygg@byggbranschenstruqtur.se

Helgfria vardagar: 09:00-17:00
Lunchstängt: 12:00-12:30

Boka demo
Frågor & svar