Hantverksdoku för bygg­branschen

Lättillgängliga hantverksdokument via webb eller mobil oavsett var du befinner dig. Du kan enkelt ladda ner dokumenten som en färdig mall eller anpassa dem efter dina önskemål.

Hantverksdoku för byggbranschen

Lättillgängliga hantverksdokument via webb eller mobil oavsett var du befinner dig. Du kan enkelt ladda ner dokumenten som en färdig mall eller anpassa dem efter dina önskemål.

Mallar

Lättillgängliga hantverksdokument via webben eller mobilappen oavsett var du befinner dig. Du kan enkelt ladda ner dokumenten för bygg, markarbete, el och VVS (m.fl.) som en färdig mall eller anpassa dem efter dina önskemål.

Projekt

Koppla dokument till dina projekt för att få en enkel struktur och lättare kunna organisera dina dokument. 

Vid uppgradering till Projektverktyg kan du även hantera projektet ytterligare med material, tidrapporter, bilder och mycket mer.

Webb & App

Hantverksdokumenten hittar du både via webben och i vår mobilapp vilket innebär att du kan använda dator, surfplatta och mobil för att skapa dokument. 

Logotyp

Som betalande kund har du möjlighet att lägga till din logotyp på dina dokument. Du kan på detta sätt skapa professionella hantverksdokument på enklast tänkbara sätt. 

Komplettera

Struqtur erbjuder olika tjänster och du har alltid möjlighet att komplettera med projektverktyget och få tillgång till att hantera offerter, tidrapporter, projekt och fakturor samt personalliggare. I projektvektyget ingår hantverksdokument.

Alla dokument på en plats

Ni kommer åt alla era hantverksdokument via webben eller mobilen, oavsett var ni befinner er. Knyt era hantverksdokument till projekt för att ha full kontroll på er administration. Ladda ner färdiga mallar eller anpassa efter de önskemål ni har. Fyll i dokumenten elektroniskt. Det enkla sättet att skapa dina egna hantverksdokument.

Undvik mappar och pärmar med dokument. Den enklaste dokumenttjänsten på marknaden för hantverkare inom byggbranschen (entreprenad, markarbete, el, takläggning och VVS m.fl.). Kom igång med ett par enkla knapptryck. Välj bland många mallar i flertalet kategorier. Börja skapa dokument redan idag! 😉

Digitala hantverksdokument för byggbranschen
 • Arbetsmiljöplan

  Här finns en redigerbar grundmall för att upprätta en arbetsmiljöplan, både för dig som är Bas-P (projektering) samt dig som är Bas-U (Utförande).

  Se mallar
 • Avtalsmallar

  Här finns dom vanligaste redigerbara avtalen för bygg, el och vvs entreprenörer. Vi har även avtal för dig som jobbar mot den privata sektorn.

  Se mallar
 • Checklistor

  Här har vi samlat redigerbara grundmallar för checklistor inom bygg, el och VVS. Redigerbara mallar för enskilt projekt

  Se mallar
 • Egenkontroll

  Här har vi samlat redigerbara mallar för egenkontrollplaner. Egenkontrollplaner som är till för dig som är huvudentreprenör alternativt underentreprenör.

  Se mallar
 • Elsäkerhetsdokument

  Här har vi samlat redigerbara mallar som hjälper till att uppfylla kraven i elsäkerhetslagen.

  Se mallar
 • Riskanalys

  Här har vi samlat redigerbara mallar för att förebygga risker på arbetsplatsen.

  Se mallar

Få tid över till annat än pappersarbete

Skapa en digital plattform för att administrera och få ordning och koll på dina byggdokument och få tid över till annat.

Ett kundanpassat verktyg

Med olika upplägg, funktioner och integrationer kan vi tillsammans skapa ditt specifika verktyg för din verksamhet.

Bli en seriös hantverkare

Genom att ha koll på din administration visar du ett seriöst intryck för dina kunder och har lätt underlag vid en eventuell tvist.

Testa tjänsten gratis

 • Webb- & appbaserat

 • Skapa tre dokument gratis

 • Därefter fr 83 kr/mån

 • Ingen bindningstid

 • Inga startavgifter

 • Fri support

 • Ingår i Projektverktyget

Boka demo, testa tre dokument och välj själv om du vill fortsätta!

Struqtur – allt på samma plats

Slipp kontoret fullt med pärmar och papper och börja det digitalisera ditt arbetssätt. Struqtur erbjuder olika kundanpassade upplägg för att du ska kunna bygga vidare på ditt administrationsverktyg för att få det så det passar dig och din verksamhet. Hantverksdoku ingår i Projektverktyget vilket gör att du får allt under samma tak och underlättar ditt arbetsflöde.

Krafttak AB – Peter Engblom

”Struqturs support hjälpte oss att lägga in våra egna mallar i Struqtur som vi kan nå från både webben och appen och fylla i enkelt och smidigt. Vi kan knyta våra dokument till olika projekt på ett enkelt sätt och få god överblick på allt som tillhör projektet.”

Hög servicenivå i kombination med korta väntetider! 

Fri support i världsklass

Vi finns här för dig när du behöver hjälp helt kostnadsfritt. Maila oss gärna genom formuläret om du vill veta mer eller ring oss på 031-300 65 20!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Bli proffs och få tips och nyheter på Struqturloggen:

mobilbuggar, buggfixar, mobila buggfixar, buggfixar i mobilen
Sommar och sol innebär i mångt och mycket även mindre önskvärda tillskott som mygg och andra mer eller mindre välkomna insekter. På Struqtur har vi varit på insektsjakt, eller ja – mobilbuggar. Läs mer...
Kontoplaner - Struqtur / Fortnox
Vi på Struqtur har jobbat särskilt mycket på vår integration gentemot just bokföringssystemet Fortnox. Vad sägs till exempel om att kunna koppla dina kostnads- och yrkesyper i Struqtur till specifika kontoplaner i Fortnox? Läs mer...
Bildgalleri, nya förbättringar hos Struqtur
På Struqtur jobbar vi dagligen för att göra din upplevelse så bra som möjligt! Nu har vi uppdaterat bildgalleriet! Läs mer...

Struqtur logo

KONTAKT

031-300 65 20

supportbygg@byggbranschenstruqtur.se

Helgfria vardagar: 09:00-17:00
Lunchstängt: 12:00-12:30

Boka demo
Frågor & svar