Integrationer till kompletterande system

Genom att integrera ditt Struqtur-konto med våra partners får du ett komplett system för ditt företags hela administration!

Integrationer till till kompletterande system
Integrationer till till kompletterande system
Integrationer till kompletterande system

Genom att integrera ditt Struqtur-konto med våra partners får du ett komplett system för ditt företags hela administration!

Bokföringssystem

Integrera ditt konto med ditt bokföringssystem för ett komplett system. Integrationen ser olika ut beroende på vilket system du har, kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram en lösning som passar just er! Vi utvecklar Struqtur kontinuerligt, för närvarande har vi följande kopplingar:

 • Fortnox
 • Visma e-Ekonomi
 • Visma Administration 500, 1000, 2000
Fortnox Bokföring
Visma

Lönesystem

Integrera ditt konto med ditt lönesystem för ett komplett system. Integrationen ser olika ut beroende på vilket system du har, kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram en lösning som passar just er! Vi utvecklar Struqtur kontinuerligt, för närvarande har vi följande kopplingar:

 • Fortnox
 • Visma
Fortnox Bokföring
Visma

Order & Följesedel

Aktivera EDI-order/följesedel till din leverantör för att få in dina ordrar/följesedlar i Struqtur och direkt in på projekten. Du minimerar på detta sätt risken att glömma kostnader samt tiden att lägga in det manuellt. Vi utvecklar Struqtur kontinuerligt och du kan alltid höra av dig vid önskemål till någon annan leverantör. För närvarande har vi följande kopplingar:

 • Ahlsell
 • Dahl
 • Elektroskandia
 • Lundagrossisen
 • Malmberg
 • Rexel Group: Selga och StorEl
 • Solar

Leverantörsfaktura

Detta är tilläggen som hanterar inkommande leverantörsfakturor digitalt och därmed tar bort pappershanteringen helt och låter dig hantera fakturan digitalt istället. Du får in dina fakturor och därmed dina kostnader i Struqtur och minimera risken att glömma något. Det finns tre olika inläsningar av leverantörsfakturor:

1. Skannade

Skannade till Struqtur via vår skanningspartner som tolkar dina fakturor både via mail och papper. Du får en unik faktura-mailadress samt postadress som du kan välja vilka leverantörer som ska skicka till Struqtur.

2. Direkt från ditt bokföringssystem

Leverantörsfakturorna läses in i ditt bokföringssystem och därefter kan du välja vilka som ska hamna i dina projekt i Struqtur och därefter kan du fakturera vidare kostnaden till kund.

3. Direkt från din leverantör

Genom att aktivera EDI-faktura från din leverantör får du in dina fakturor in i Struqtur och få dina produktmärkningar in på projekten och minimera risken att glömma något samt tiden att lägga in det manuellt.

Ett mycket bra hjälpmedel

Exakt Bygg & Bemanning i Sälen AB, Mats Hedlund

Vi har normalt mellan 40-50 medarbetare som kan vara utspridda på ca 30 olika arbetsplatser, innan vi skaffade Struqtur ägnade vi otroligt mycket tid till att sammanställa tidssedlar till olika kunder och projekt.

I dag sammanställer vi och fakturerar med några snabba knapptryckningar. Med Struqtur har vi även fått en helt annan överblick och kan enkelt se hur vi ”mår” med graferna på huvudsidan.

För ett företag i vår bransch och storlek är Struqtur ett mycket bra hjälpmedel för det dagliga administrativa arbetet.

Mats Hedlund på Exakt Bygg och Bemanning

Hög servicenivå i kombination med korta väntetider! 

Bli en del av Struqtur du också!

Vi finns här för dig när du behöver hjälp helt kostnadsfritt. Kontakta oss om du vill veta mer eller boka in en genomgång på 031-300 65 20 eller support@struqtur.se!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Bli proffs och få tips och nyheter på Struqturloggen:

Bygglov-eller-bygganmälan
Bygglov vs bygganmälan, vad är skillnaden och vad innebär det? De två olika begreppen skapar en del förvirring hos många och vi tänkte hjälpa till att reda ut några frågetecken. Läs mer...
skogochklimatetsymboler
Sverige har inte byggt lika aktivt som idag sedan miljonprogrammet 1975. För att den ökande byggtakten inte ska påverka klimatet negativt i samma takt kan byggaktörer ta till olika åtgärder... Läs mer...
digitala-verktyg
‘’Nytt år, nya möjligheter’’ är den uppfriskande mentaliteten många tar till sig när ett nytt år tar vid. 2021 kommer definitivt bidra med många möjligheter där en av de största möjligheterna för byggbranschen och hantverkare är digitaliseringen. Läs mer...

Struqtur logo

KONTAKT

031-300 65 20

supportbygg@byggbranschenstruqtur.se

Helgfria vardagar: 09:00-17:00
Lunchstängt: 12:00-12:30

Boka demo
Frågor & svar