Integrationer till kompletterande system

Genom att integrera ditt Struqtur-konto med våra partners får du ett komplett system för ditt företags hela administration!

Integrationer till till kompletterande system
Integrationer till till kompletterande system
Integrationer till kompletterande system

Genom att integrera ditt Struqtur-konto med våra partners får du ett komplett system för ditt företags hela administration!

Bokföringssystem

Integrera ditt konto med ditt bokföringssystem för ett komplett system. Integrationen ser olika ut beroende på vilket system du har, kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram en lösning som passar just er! Vi utvecklar Struqtur kontinuerligt, för närvarande har vi följande kopplingar:

 • Fortnox
 • Visma e-Ekonomi
 • Visma Administration 500, 1000, 2000
Fortnox Bokföring
Visma

Lönesystem

Integrera ditt konto med ditt lönesystem för ett komplett system. Integrationen ser olika ut beroende på vilket system du har, kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram en lösning som passar just er! Vi utvecklar Struqtur kontinuerligt, för närvarande har vi följande kopplingar:

 • Fortnox
 • Visma
Fortnox Bokföring
Visma

Order & Följesedel

Aktivera EDI-order/följesedel till din leverantör för att få in dina ordrar/följesedlar i Struqtur och direkt in på projekten. Du minimerar på detta sätt risken att glömma kostnader samt tiden att lägga in det manuellt. Vi utvecklar Struqtur kontinuerligt och du kan alltid höra av dig vid önskemål till någon annan leverantör. För närvarande har vi följande kopplingar:

 • Ahlsell
 • Dahl
 • Elektroskandia
 • Lundagrossisen
 • Malmberg
 • Rexel Group: Selga och StorEl
 • Solar

Leverantörsfaktura

Detta är tilläggen som hanterar inkommande leverantörsfakturor digitalt och därmed tar bort pappershanteringen helt och låter dig hantera fakturan digitalt istället. Du får in dina fakturor och därmed dina kostnader i Struqtur och minimera risken att glömma något. Det finns tre olika inläsningar av leverantörsfakturor:

1. Skannade

Skannade till Struqtur via vår skanningspartner som tolkar dina fakturor både via mail och papper. Du får en unik faktura-mailadress samt postadress som du kan välja vilka leverantörer som ska skicka till Struqtur.

2. Direkt från ditt bokföringssystem

Leverantörsfakturorna läses in i ditt bokföringssystem och därefter kan du välja vilka som ska hamna i dina projekt i Struqtur och därefter kan du fakturera vidare kostnaden till kund.

3. Direkt från din leverantör

Genom att aktivera EDI-faktura från din leverantör får du in dina fakturor in i Struqtur och få dina produktmärkningar in på projekten och minimera risken att glömma något samt tiden att lägga in det manuellt.

Ett mycket bra hjälpmedel

Exakt Bygg & Bemanning i Sälen AB, Mats Hedlund

Vi har normalt mellan 40-50 medarbetare som kan vara utspridda på ca 30 olika arbetsplatser, innan vi skaffade Struqtur ägnade vi otroligt mycket tid till att sammanställa tidssedlar till olika kunder och projekt.

I dag sammanställer vi och fakturerar med några snabba knapptryckningar. Med Struqtur har vi även fått en helt annan överblick och kan enkelt se hur vi ”mår” med graferna på huvudsidan.

För ett företag i vår bransch och storlek är Struqtur ett mycket bra hjälpmedel för det dagliga administrativa arbetet.

Mats Hedlund på Exakt Bygg och Bemanning

Hög servicenivå i kombination med korta väntetider! 

Bli en del av Struqtur du också!

Vi finns här för dig när du behöver hjälp helt kostnadsfritt. Kontakta oss om du vill veta mer eller boka in en genomgång på 031-300 65 20 eller support@struqtur.se!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Bli proffs och få tips och nyheter på Struqturloggen:

mobilbuggar, buggfixar, mobila buggfixar, buggfixar i mobilen
Sommar och sol innebär i mångt och mycket även mindre önskvärda tillskott som mygg och andra mer eller mindre välkomna insekter. På Struqtur har vi varit på insektsjakt, eller ja – mobilbuggar. Läs mer...
Kontoplaner - Struqtur / Fortnox
Vi på Struqtur har jobbat särskilt mycket på vår integration gentemot just bokföringssystemet Fortnox. Vad sägs till exempel om att kunna koppla dina kostnads- och yrkesyper i Struqtur till specifika kontoplaner i Fortnox? Läs mer...
Bildgalleri, nya förbättringar hos Struqtur
På Struqtur jobbar vi dagligen för att göra din upplevelse så bra som möjligt! Nu har vi uppdaterat bildgalleriet! Läs mer...

Struqtur logo

KONTAKT

031-300 65 20

supportbygg@byggbranschenstruqtur.se

Helgfria vardagar: 09:00-17:00
Lunchstängt: 12:00-12:30

Boka demo
Frågor & svar