Tidrapportering för byggbranschen

Med Struqturs Tidrapport kan du tidrapportera din tid på ett enkelt och snabbt sätt antingen via webben eller mobilappen.

Struqturs tidrapportering i mobilappen
Struqturs tidrapportering i mobilappen
Tidrapportering för bygg­branschen

Med Struqturs Tidrapport kan du tidrapportera din tid på ett enkelt och snabbt sätt antingen via webben eller mobilappen.

TIDRAPPORTERA SNABBT

Registrera tidrapporter enkelt via Struqtur genom att välja projekt, fyll i antal timmar och skriv en kort kommentar om vad som har gjorts. Klart under minuten – snabbt och tidseffektivt!

MOBILAPP & WEBB

Tidrapportera via mobilen eller datorn. Struqtur är molnbaserat och du har tillgång till ditt system var och när som helst. Vilket gör ditt och dina anställdas arbete smidigt och effektivt!

TESTA GRATIS 30 DAGAR

Vi erbjuder 30 dagar testperiod helt kostnadsfritt. Vi hjälper dig att komma igång med en personlig demo från våra Struqtur-proffs. Inga startavgifter, ingen bindningstid och fri support!

Hantverkare använder Struqtur tidrapportering via mobilappen

Tidrapportering via app och webb

Tidsregistrering sker på många olika sätt idag. Struqtur Tidrapport är ett snabbt och tidseffektivt sätt för dagens hantverkare! Struqtur Tidrapport är som en digital byggdagbok. Vilket innebär att du och dina anställda enkelt kan tidrapportera er arbetstid samt frånvaro via appen eller webben. Detta gör att tiderna blir samlade på ett och samma ställe både per projekt och anställd. Därmed kan du ta ut underlag till både faktura och lön under minuten.

Vi vet att varje verksamhet inom byggbranschen ser olika ut och har olika behov. Därför har vi utformat Struqtur på ett flexibelt sätt med valmöjlighet till flertalet funktioner och integrationer (t.ex. till bokföringssystem) som du väljer själv. Börja tidrapportera i Struqtur och säg hejdå till dubbelarbete! 😉

 • Obegränsat med arbetsplatsprojekt
 • Frånvaro projekt (sjuk, tjänstledig och VAB m.fl.)
 • Interna projekt (lager, verkstad och transport m.fl.)
 • Traktamente
 • Extra arbete
 • Milrapportering
 • Materialrapportering
 • Kommentarer om utfört arbete
 • Egen statstik på sin arbetstid
 • Via app eller webb

Tidsregistrering och flertalet andra funktioner!

Struqtur är mer än tidrapportering för hantverkare inom byggbranschen

Struqtur erbjuder ett komplett verktyg för hantverkare inom byggbranschen: Projektverkyget! Där får du hela flödet från offert, projekt, tidrapportering och fakturering. Du har också möjlighet att använda Hantverksdoku med egenkontroller, riskanalyser, checklistor och arbetsmiljöplaner m.fl. Med Struqtur sparas allt tryggt digitalt på ett och samma ställ. Vilket innebär att du kan enkelt söka, sortera och få en bra överblick över underlag, projekt och dokument. Vi finns här för dig med flertalet funktioner och integrationer när du får fler projekt, fler anställda eller bara vill ändra arbetssätt! Du väljer att utforma ditt Struqtur konto själv och utifrån din verksamhet!

Webb- och appbaserat projektverktyg för byggbranschen

Byggbranschens tidrapporteringssystem för:

 • Entreprenad, anläggare & markarbetare

 • Installatörer, elektriker, servicemontörer & VVS-montörer

 • Plattsättare & golvläggare

 • Takläggare & plåtslagare

 • Byggare & snickare

 • Målare

Hög servicenivå i kombination med korta väntetider! 

Fri support i världsklass

Vi finns här för dig när du behöver hjälp helt kostnadsfritt. Maila oss gärna genom formuläret om du vill veta mer eller ring oss på 031-300 65 20!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Bli proffs och få tips och nyheter på Struqturloggen:

mobilbuggar, buggfixar, mobila buggfixar, buggfixar i mobilen
Sommar och sol innebär i mångt och mycket även mindre önskvärda tillskott som mygg och andra mer eller mindre välkomna insekter. På Struqtur har vi varit på insektsjakt, eller ja – mobilbuggar. Läs mer...
Kontoplaner - Struqtur / Fortnox
Vi på Struqtur har jobbat särskilt mycket på vår integration gentemot just bokföringssystemet Fortnox. Vad sägs till exempel om att kunna koppla dina kostnads- och yrkesyper i Struqtur till specifika kontoplaner i Fortnox? Läs mer...
Bildgalleri, nya förbättringar hos Struqtur
På Struqtur jobbar vi dagligen för att göra din upplevelse så bra som möjligt! Nu har vi uppdaterat bildgalleriet! Läs mer...

Struqtur logo

KONTAKT

031-300 65 20

supportbygg@byggbranschenstruqtur.se

Helgfria vardagar: 09:00-17:00
Lunchstängt: 12:00-12:30

Boka demo
Frågor & svar