Kalendern för alla byggbranscher

Med planeringsverktyget från Struqtur – Struqturkalendern kan du på ett enkelt och överskådligt sätt få riktig struktur på ditt arbete.

Struqturkalendern - 2 kalendrar i en, pllaneringsverktyg, kalender, struqtur
Struqturkalendern - 2 kalendrar i en
Kalender för alla bygg­branscher

Med planeringsverktyget från Struqtur – Struqturkalendern kan du på ett enkelt och överskådligt sätt få riktig struktur på ditt arbete.

ENKELT ATT PLANERA DIN TID

Vi har jobbat länge för att kunna leverera branschens absolut bästa kalender. Hur vi, eller framför allt du, har klarat dig utan den är ett mysterium, men nu finns den här! Läs vidare och kom igång redan idag.

TVÅ KALENDRAR I EN

Med Struqturkalendern får du inte bara en kalender utan (än så länge) två kalendrar. En vanlig kalender för att få en överblick över din och dina kollegors tid och ett arbetsflöde där du enkelt får en överblick över dina projekt, vad som ska göras och när.

TESTA GRATIS 14 DAGAR

Vi erbjuder 14 dagar testperiod helt kostnadsfritt. Vi hjälper dig att komma igång med en personlig demo från våra Struqtur-proffs. Inga startavgifter, ingen bindningstid och fri support!

planeringskalender, Struqturkalendern, kalender

Planeringsverktyget för alla dina behov

I planeringsverktyget från Struqtur kan du se alla dina aktuella projekt, vilka av dina medarbetare som är var och vad ni ska jobba med för moment, och när. Kan det bli tydligare?

Vi har full förståelse för att det behöver vara enkelt att planera, därför har vi gjort det så enkelt som möjligt att skapa planerad tid i din kalender. Välj rätt projekt, lägg till arbetsmoment, välj start- och slutdatum samt medarbetare. Behöver du lägga till ett meddelande till dina medarbetare kan du enkelt göra det i kalenderanteckningen.

Med tydliga färgkodningar kan du enkelt se skillnad på moment eller medarbetare vilket snabbt ger dig en överblick över exempelvis kommande vecka. Allt för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig och dina kollegor.

 • Extra tillägg till Struqturs Projektverktyg
 • Planera din tid effektivt
 • Koppla din tid till specifika projekt
 • Skriv enkelt ut projektplaneringen
 • Kom igång snabbt och smidigt
 • Boka en demo redan idag

Tidsregistrering och flertalet andra funktioner!

Struqtur är mer än ett  planeringsverktyg för alla byggbranscher

Struqtur erbjuder ett komplett verktyg för hantverkare inom byggbranschen: Projektverkyget! Där får du hela flödet från offert, projekt, tidrapportering och fakturering. Du har också möjlighet att använda Hantverksdoku med egenkontroller, riskanalyser, checklistor och arbetsmiljöplaner m.fl. Med Struqtur sparas allt tryggt digitalt på ett och samma ställe. Vilket innebär att du kan enkelt söka, sortera och få en bra överblick över underlag, projekt och dokument. Vi finns här för dig med flertalet funktioner och integrationer när du får fler projekt, fler anställda eller bara vill ändra arbetssätt! Du väljer att utforma ditt Struqtur konto själv och utifrån din verksamhet!

Byggbranschens planeringsverktyg för:

 • Anläggningsbranschen

 • Byggbranschen

 • Elbranschen

 • Hantverksbranschen

 • markbranschen

 • Måleribranschen

 • Snickeribranschen

 • Takbranschen

 • Ventilationsbranschen

 • VVS-branschen

Hög servicenivå i kombination med korta väntetider! 

Fri support i världsklass

Vi finns här för dig när du behöver hjälp helt kostnadsfritt. Maila oss gärna genom formuläret om du vill veta mer eller ring oss på 031-300 65 20!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Bli proffs och få tips och nyheter på Struqturloggen:

planeringsverktyget struqturkalendern uppdateras
Nu kommer den första uppdateringen i planeringsverktyget från Struqtur. In och läs om de senaste uppdateringarna för att göra ditt byggliv enklare. Läs mer...
Det här ingår i struqtur - Headerbild
Vi kan prata oss varma om alla specifika funktioner som finns inom Struqtur, funktioner som underlättar ditt arbete, som sparar in pengar och som visar hur ditt projekt ligger i fas. Men på det stora hela, vad är Struqtur? Här har vi övergripande gått igenom Struqtur silver Läs mer...
Varför ska du välja Struqtur huvudbild, Struqtur, Projektverktyg
Struqtur är projektverktyget av byggare för byggare. Med tidigare egen erfarenhet inom byggbranschen, på byggsidan, så vet vi vad du behöver för att kunna göra ett så bra och smidigt arbete som möjligt. Vi vill hjälpa byggbranschen att gå från den traditionella tid- och materialrapporteringen i kalendrar eller lappar som sedan måste föras över till flera olika system. Läs mer...

KONTAKT

031-300 65 20

supportbygg@byggbranschenstruqtur.se

Helgfria vardagar: 09:00-17:00
Lunchstängt: 12:00-12:30

Boka demo
Frågor & svar