Offerter och offertmallar som passar byggbranschen

Med Struqtur Offert kan du bygga och skapa snygga och proffsiga offerter och offertmallar supersnabbt och enkelt!

skapa offerter direkt i Struqtur
skapa offerter direkt i Struqtur
Offerter och offertmallar som passar byggbranschen

Med Struqtur Offert kan du bygga och skapa snygga och proffsiga offerter och offertmallar supersnabbt och enkelt!

PROFFSIGA OFFERTER

Med Struqtur Offert har du färdiga rubriker så du inte missar något viktigt i din offert. Anpassa offertmallen utifrån vad du behöver, lägg in din logga, företagsuppgifter och skapa en riktig proffsig och snygg offertmall!

SNABBA OFFERTER

Det är A och O att snabbt kunna skicka iväg en offert till en kund så ingen annan hinner före. Genom att skapa offertmallar kan du snabbt skapa och skicka iväg en ny offert under minuten!

TESTA GRATIS 30 DAGAR

Struqtur erbjuder 30 dagar testperiod helt gratis. Vi hjälper dig att komma igång med en personlig demo från våra Struqtur-proffs. Inga startavgifter, ingen bindningstid och helt fri support!

Offerter med Struqtur

Bygg, skapa och skicka offerter enkelt

Det är inte alltid lätt att skriva en offert och få med allt. Första gången du skapar en ny offert i Struqtur ser du rubriker och exempel som hjälper dig att få med väsentliga delar. Du kan själv välja vilka rubriker du vill ha med i din offert och vilken ordning. Med andra ord så bygger och anpassar du dina offert utifrån din verksamhet och uppdrag. Därefter kan du spara din offert som en mall så du kan återanvända samma val, ordning, uppgifter och information nästa gång. Detta innebär i att du kan skriva dina offerter under minuten. Alltså kan du snabbt skicka iväg snygga och professionella offerter till dina kunder.

Efter att du har skickat iväg offerten via mail från Struqtur kan kunden läsa offerten digitalt och acceptera offerten via mailet. Detta gör det extra enkelt när du snabbt behöver skicka iväg en offert om ÄTA eftersom kunden kan godkänna den digitalt så fort som möjligt. Du kommer samtidigt snabbt vidare med arbetet utan att spilla massa tid i onödan. 😉

 • Obegränsat med offerter
 • Obegränsat med offertmallar
 • Statistik och offertuppföljning
 • Kalkylator för material och övriga kostnader (inkl materialpåslag)
 • Kalkylator för arbetstid (inkl ROT-avdrag)
 • Företagsuppgifter och logotyp
 • Kvalitetsstämplar
 • Bifoga andra dokument
 • Acceptera-länk via mail
 • Mailsignatur

Skapa offerter och bygg offertmallar samt flertalet andra funktioner!

Struqtur är mer än offerter och offertmallar för hantverkare inom byggbranschen

Struqtur har flertalet funktioner och integrationer för att du ska kunna skapa ett komplett verktyg för din verksamhet som hantverkare. Med Struqtur projektverktyg får du hela flödet från offert till faktura. Så fort kunden har godkänt en offert kan du skapa ett projekt utifrån uppgifterna i offerten. Detta resulterar i att du inte behöver göra något mer, det är bara att börja tidrapportera! Därefter när projektet är klart kan du fakturera med några få klick. Flödet är enkelt, smidigt och tidseffektivt – testa du också! Boka en personlig demo så visar vi dig Struqtur helt kostnadsfritt och du binder dig inte på något!

Skapa offerter med Struqtur i webb, app och surfplatta

Byggbranschens offertsystem för:

 • Entreprenad, anläggare & markarbetare

 • Installatörer, Elektriker, Servicemontör & VVS-montörer

 • Plattsättare & golvläggare

 • Takläggare & plåtslagare

 • Byggare & snickare

 • Målare

Hög servicenivå i kombination med korta väntetider! 

Fri support i världsklass

Vi finns här för dig när du behöver hjälp helt kostnadsfritt. Maila oss gärna genom formuläret om du vill veta mer eller ring oss på 031-300 65 20!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Bli proffs och få tips och nyheter på Struqturloggen:

Kunskapsbank - Hur fungerar Struqtur?
Vi vill såklart dela med oss av våra uppdateringar och hur de fortsätter att underlätta för dig, samtidigt som vi vill samla de vanligaste frågorna som vi får. Därför har vi satt ihop en omfattande Kunskapsbank där vi har samlat massor av de vanligaste frågorna som kommer till vår support. Läs mer...
Struqtur under 2021
Nu har vi ytterligare ett år bakom oss, 2021. Vad har då hänt på Struqtur under 2021? Vi har jobbat fokuserat med att fortsätta skapa en produkt som hjälper dig inom byggbranschen att underlätta och förbättra din administration och hur du jobbar. Läs mer...
Rekommendera Struqtur
Som Struqtur-användare känner du säkert redan till de flesta, om inte alla, funktioner som underlättar din vardag. Låt någon annan få samma chans genom att rekommendera Struqtur och samtidigt sänka din egen kostnad för Struqtur. Läs mer...

KONTAKT

031-300 65 20

supportbygg@byggbranschenstruqtur.se

Helgfria vardagar: 09:00-17:00
Lunchstängt: 12:00-12:30

Boka demo
Frågor & svar