Arbetsorder för byggbranschen

Med Struqturs Arbetsorder samlar du all information på ett och samma ställe och det finns alltid tillgängligt via webb och app.

Hantverkare med byggverktyg
Hantverkare med byggverktyg
Arbetsorder för bygg­branschen

Med Struqturs Arbetsorder samlar du all information på ett och samma ställe och det finns alltid tillgängligt via webb och app.

ARBETSORDRAR I APP & WEBB

Lättillgängliga arbetsordrar minimerar risken för missförstånd. Använd Struqtur via webb och app var och när som helst. Oavsett användarbefogenhet så har du möjlighet att kunna få tillgång till viktig information.

SAMLA ARBETSORDRAR

All information om arbetsordern kan du snabbt och enkelt lägga in via projektets start eller under tidens gång. Arbetsmoment, kunduppgifter, kommentarer, dokument, bilder och mycket mer.

TESTA GRATIS 30 DAGAR

Vi erbjuder 30 dagar testperiod helt kostnadsfritt. Vi hjälper dig att komma igång med en personlig demo från våra Struqtur-proffs. Inga startavgifter, ingen bindningstid och fri support!

Arbetsorder och arbetsmoment i Struqtur appen

Arbetsordrar och arbetsmoment via app och webb

En arbetsorder ska innehålla nödvändig information såsom en instruktion om hur ett arbete ska utföras. När du skapar ett nytt projekt skapas därmed arbetsordern. Du kan skapa olika arbetsmoment för att tydligt ange vad som ska göra, vilken ordning och vem som ska göra det. Arbetsordern och de olika momenten går att även se och klarmarkera via appen och webben var och när som helst. Detta gäller inte för dig som administratör utan även för de anställda på byggarbetsplatsen. Du kan kontinuerligt se vad som är färdigt och vad som är kvar enkelt och tydligt. Lättillgängliga och enkla arbetsordrar är A och O för minimera riskerna för missförstånd. 😉

Du har också möjlighet att skriva kommentarer i arbetsordern för att lägga noteringar om t.ex. kommande leveranser för den arbetsordern. Samtidigt kan du ladda upp olika dokument och bilder för att även ha den typen av information i arbetsordern lättillgänglig via app och webb.

 • Obegränsat med arbetsordrar
 • Kontinuerlig uppföljning på arbetsmoment
 • Klarmarkera arbetsordrar och arbetsmoment
 • Via mobilappen och webben
 • Möjlighet till lättillgängliga kunduppgifter
 • Möjlighet att skriva kommentarer
 • Bifoga viktiga dokument
 • Bifoga viktiga bilder

Arbetsordrar och flertalet andra funktioner!

Struqtur är mer än arbetsordrar för hantverkare inom byggbranschen

Struqtur erbjuder olika tjänster, funktioner och integrationer för att hantverkare inom byggbranschen ska hitta sitt verktyg! Vårt kompletta verktyg är Projektverkyget! Där får du hela flödet från offert, projekt med tillhörande arbetsorder, tidrapportering och fakturering. Du har också möjlighet att använda Hantverksdoku med egenkontroller, riskanalyser, checklistor och arbetsmiljöplaner m.fl. Struqtur gör att du får en säker plats där allting sparas på ett och samma ställe. Vilket innebär att du kan enkelt söka, sortera och få en bra överblick över underlag, arbetsordrar och dokument. Vi finns här för dig med flertalet funktioner och integrationer när du får fler projekt, fler anställda eller bara vill ändra till arbetssätt. Det innebär att vi kan tillsammans utforma ditt Struqtur kotno utifrån din verksamhet och dina behov!

Tilltillgänliga arbetsordrar via app och webb

Byggbranschens arbetsordersystem för:

 • Entreprenad, anläggare & markarbetare

 • Installatörer, Elektriker, Servicemontör & VVS-montörer

 • Plattsättare & golvläggare

 • Takläggare & plåtslagare

 • Byggare & snickare

 • Målare

Hög servicenivå i kombination med korta väntetider! 

Fri support i världsklass

Vi finns här för dig när du behöver hjälp helt kostnadsfritt. Maila oss gärna genom formuläret om du vill veta mer eller ring oss på 031-300 65 20!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Bli proffs och få tips och nyheter på Struqturloggen:

planeringsverktyget struqturkalendern uppdateras
Nu kommer den första uppdateringen i planeringsverktyget från Struqtur. In och läs om de senaste uppdateringarna för att göra ditt byggliv enklare. Läs mer...
Det här ingår i struqtur - Headerbild
Vi kan prata oss varma om alla specifika funktioner som finns inom Struqtur, funktioner som underlättar ditt arbete, som sparar in pengar och som visar hur ditt projekt ligger i fas. Men på det stora hela, vad är Struqtur? Här har vi övergripande gått igenom Struqtur silver Läs mer...
Varför ska du välja Struqtur huvudbild, Struqtur, Projektverktyg
Struqtur är projektverktyget av byggare för byggare. Med tidigare egen erfarenhet inom byggbranschen, på byggsidan, så vet vi vad du behöver för att kunna göra ett så bra och smidigt arbete som möjligt. Vi vill hjälpa byggbranschen att gå från den traditionella tid- och materialrapporteringen i kalendrar eller lappar som sedan måste föras över till flera olika system. Läs mer...

KONTAKT

031-300 65 20

supportbygg@byggbranschenstruqtur.se

Helgfria vardagar: 09:00-17:00
Lunchstängt: 12:00-12:30

Boka demo
Frågor & svar