Struqtur för dig i måleribranschen

Är du i måleribranschen, och har ett behov av att underlätta din administration? Då har du hittat helt rätt! Vi kan prata oss varma om alla specifika funktioner som finns inom Struqtur, funktioner som underlättar ditt arbete, som sparar in pengar och som visar hur ditt projekt ligger i fas. Hur du kan följa och administrera dina projekt från offert till fakturering. Men det är enklare för dig om vi kan visa. Boka en demo redan idag, och kom igång direkt!

1
2
3
Struqturs projektverktyg webb och app för byggbranschen
  • Slipp onödigt arbete

  • Få kontroll & översikt över din verksamhet

  • Testa gratis i 14 dagar

  • Ingen bindningstid

  • Fri support

Fyll i formuläret

Vi kontaktar dig så snart som möjligt för en personlig genomgång!

Xlent Måleri - Karl Lindstedt
XLNT Måleri – Karl Lindstedt

”Varje anställd lägger in sin arbetstid via webben eller i appen och vi får in allt på ett ställe vilket underlättar det administrativa. Det är skönt att Struqtur är molnbaserat så att man kan öppna upp det på vilken dator eller mobil som helst. Vi rekommenderar Struqtur!”

Lye Bygg AB - Ronnie Johansson
Lye Bygg – Ronnie Johansson

”Det bästa med Struqtur är supporten, alltid när man ska börja med ett nytt program är supporten det man behöver och det är även trevligt att de är öppna för synpunkter om förbättringar.”

Offert

Skapa snabbt och enkelt professionella offerter och skicka dem direkt till kund från Struqtur. Du kan spara tid genom att skapa färdiga offert-mallar för att ännu snabbare kunna skicka en offert. Kunden kan sedan acceptera offerten digitalt och du skapar enkelt ett projekt utifrån en godkänd offert. 

ÄTA-hantering

I Struqtur är det enkelt att skapa ändring- och tilläggsarbeten och koppla dessa till dina projekt. Genom att skicka din ÄTA direkt från Struqtur kan din kund godkänna den elektroniskt och ni får full kontroll. Du kommer samtidigt snabbt vidare med arbetet utan att spilla massa tid i onödan.

Projekt

Med Struqtur får du fullständig kontroll på dina projekt och missar inga intäkter eller kostnader. Du samlar här all information om projektet såsom kunduppgifter, ritningar, egenkontroller/checklistor, bilder, tidrapporter samt använt material. Du kan på detta sätt skicka fakturor på nolltid och får full kontroll på hur projekten går. Om du skapar ett projekt från en offert följer informationen med och du slipper dubbelarbete och sparar ännu mer tid. Du kan också skapa ett projekt snabbt via mobilappen för att börja tidrapportera och lägga in information så du inte missar något.

Tid­rapport

I Struqtur kan varje användare tidrapportera sina tider på enkelt och smidigt sätt under minuten. Antingen rapporteras tiderna via mobilappen eller via webben. Tiderna sammanställs per projekt samt per användare vilket gör att det går snabbt att få ut underlag för både fakturering och lön. För att inte missa några timmar går det även att tidrapportera på frånvaroprojekt (ex. sjuk, semester eller VAB) samt internprojekt (ex. Kontor, lager eller transport).

Kundfaktura

Lätt som en plätt kan du skapa fakturor då allt underlag har sparats under projektets gång. Kunduppgifter, materialpåslag, offerterat pris eller timpris samt alla tidrapporter och övriga kostnader är sparat och summerat så fort du klickar på “Skapa faktura”. Du har även alltid möjlighet att skicka med detaljerat underlag till kunden.

Leverantörsfaktura

I Struqtur kopplas leverantörsfakturor automatiskt till rätt projekt och du får kontroll på dina inköp och kan enkelt redovisa dessa till dina kunder. Du kan på ett enkelt sätt göra påslag på inköpen innan du fakturerar. Vi har flera olika tidseffektiva lösningar på att få in dina leverantörsfakturor i Struqtur. 

Statistik

När du använder Struqtur får du översikt och kontroll över din byggverksamhet genom våra statistikverktyg. Du får snabbt en överblick över intäkter, kostnader, tidsregistreringar, material, mil som rapporterats varje månad, hur många offerter som blivit godkända och mycket mer. 

Meddelande

I Struqtur har vi ett internforum där du kan kommunicera med hela ditt företag på en och samma gång. När dina medarbetare mottagit meddelandet får de en pushnotis i sin mobilapp. Ni har även möjlighet att få pushnotiser när ett nytt projekt skapat, när användaren är knuten till ett nytt arbetsmoment eller blivit schemalagd i planeringsverktyget. Som admin har möjlighet att få ett mail varje gång en anställd tidrapporterar sjuk eller VAB. 

Register

Du får dina register samlade på ett och samma ställe. Du kan importera ditt nuvarande artikelregister, leverantörsregister samt kundregister i ditt system. (Såklart hjälper vi dig med detta också, helt kostnadsfritt.) Du får även alla anställda samt deras anhörigas kontaktuppgifter sparas i Struqtur. Alla kontaktuppgifter är lättillgängliga via appen om det önskas. 

Integrationer

Genom att integrera Struqtur med andra system och tjänster minimerar du ditt administrativa arbete. Vi erbjuder integrationer till bokföringssystem och lönesystem samt inläsning av ordrar, följesedlar samt leverantörsfakturor. Detta gör att du inte missar några kostnader och slipper extra arbete och sparar tid.

Hantverksdoku

Fri tillgång till arbetsmiljöplaner, egenkontroller, checklistor, elsäkerhetsdokument, riskanalyser och avtalsmallar. Mallarna är anpassningsbara både via webben och appen. Med projektverktyget ingår även de uppgraderade funktionerna såsom att ha logotypen på dokumenten och möjlighet att knyta dokument till projekt.

Personalliggare

Skatteverket kräver personalliggare om ditt projekt överstiger fyra prisbasbelopp och om beställaren inte är privat och bygger för eget bruk. Struqturs personalliggare följer alla krav och gör dig redo att anta de stora projekten. Med projektverktyget ingår även de uppgraderade funktionerna så som kunna dela in medarbetare i olika divisioner och möjlighet att skicka xml-exporten via appen till Skatteverket vid en eventuell kontroll. 

Kalender

Med Struqturkalendern kan du som Struqturanvändare enkelt planera din egen, och dina medarbetares tid. Genom att planera händelser kan du smidigt koppla ditt arbete till specifika projekt och arbetsmoment. Dessutom kan du enkelt få en överblick över dina projekt och se hur de flödar över tid genom det inkluderade arbetsflödet som ingår. 

Det här är Struqtur

1
2
3
Struqturs projektverktyg webb och app för byggbranschen

Personalliggare

Appbaserad elektronisk personalliggare som uppfyller Skatteverkets krav och gör in- och utstämpling på arbetsplatsen enkel och kostnadseffektiv. Personalliggaren kräver ingen installation av kortläsare eller annan hårdvara utan använder istället telefonen eller surfplattan.

Projektverktyg

Det enkla och kompletta projekt­verktyget för bygg­­­­branschen – vi gör administrationen enkel för en komplex bransch. Med Struqtur projekt­­­­verktyg hanteras allt från offert, byggprojekt och tid­rapport till faktura snabbt och effektivt på ett och samma ställe för att mini­­mera det administrativa.

Hantverksdoku

Bygg dina egna digitala hantverksdokument inom bl.a. bygg, el och VVS direkt i telefonen eller på datorn. Struqturs dokument har ett stort utbud av redigerbara mallar som kan laddas ner direkt eller byggas utifrån de krav som kan ställas på alla typer av byggprojekt och arbetsplatser.

KONTAKT

031-300 65 20

supportbygg@byggbranschenstruqtur.se

Helgfria vardagar: 09:00-17:00
Lunchstängt: 12:00-12:30

Boka demo
Frågor & svar