Struqtur passar för alla branscher

Struqtur passar för alla händiga branscher, allt från anläggning till VVS. Vi kan, med hjälp av våra olika tjänster och funktioner forma ditt system så att det passar för just dig och din verksamhet.

Låt Struqtur hjälpa dig att spara både tid och pengar!

Struqtur passar för alla branscher

Struqtur passar för alla händiga branscher, allt från anläggning till VVS. Vi kan, med hjälp av våra olika tjänster och funktioner forma ditt system så att det passar för just dig och din verksamhet.

Låt Struqtur hjälpa dig att spara både tid och pengar!

SNABBA UNDERLAG

Avtal, tidrapporter, bilder m.m. Genom att samla all bygginformation du behöver på ett och samma ställe som t.ex. kontakt­uppgifter, tid­rapporter, byggmaterial och övriga kostnader under byggprojektets gång kan du göra din faktura under minuten.

SPARA TID & PENGAR

Du får en bra överblick hur företaget presterar från start till mål. Efter byggprojektets slut kan du enkelt följa upp vad som ni gjort bra och vad som kan förbättras. Genom att ha kontroll på dina byggprojekt ökar du lön­samheten och ger ett seriöst intryck på dina kunder.

FLEXIBELT & EFFEKTIVT

Struqtur är molnbaserat och du har tillgång till ditt system var och när som helst vilket gör ditt arbete smidigt, effektivt och flexibelt. Du har även möjlighet att integrera Struqtur med bokförings­system, EDI-kopplingar och mycket mer.

1
2
3
Struqturs projektverktyg webb och app för byggbranschen

Personalliggare

Appbaserad elektronisk personalliggare som uppfyller Skatteverkets krav och gör in- och utstämpling på arbetsplatsen enkel och kostnadseffektiv. Personalliggaren kräver ingen installation av kortläsare eller annan hårdvara utan använder istället telefonen eller surfplattan.

Projektverktyg

Det enkla och kompletta projekt­verktyget för bygg­­­­branschen – vi gör administrationen enkel för en komplex bransch. Med Struqtur projekt­­­­verktyg hanteras allt från offert, byggprojekt och tid­rapport till faktura snabbt och effektivt på ett och samma ställe för att mini­­mera det administrativa.

Hantverksdoku

Bygg dina egna digitala hantverksdokument inom bl.a. bygg, el och VVS direkt i telefonen eller på datorn. Struqturs dokument har ett stort utbud av redigerbara mallar som kan laddas ner direkt eller byggas utifrån de krav som kan ställas på alla typer av byggprojekt och arbetsplatser.

Anläggning

Projekthanteringssystemet från Struqtur passar dig inom anläggningsbranschen. Med ett system där du och dina medarbetare enkelt kan sköta allt från offert till faktura kan du spara både tid och pengar.

Bygg

Struqtur är skapad av byggare, för byggare. Vårt mål är att hjälpa till att digitalisera byggbranshen, och att hjälpa dig som jobbar med just bygg i din vardag – både vad gäller din planering, administration och leverans. Ta ett första steg och låt Struqtur hjälpa dig redan idag.

El

Struqtur är ett flexibelt och enkelt projekthanteringssystem som passar dig som jobbar inom elbranschen. Struqtur underlättar ditt administrativa arbete och hjälper dig med att få tid över till annat. Boka en demo direkt och låt Struqtur hjälpa dig i din vardag!

Hantverkare

Struqtur, det enkla och smidiga projekthanteringssystemet skapat av hantverkare, för hantverkare. I Struqtur får du all information på ett och samma ställe och finns tillgänglig via dator, surfplatta och mobil. Kan det bli smidigare? Få snabbt fram alla de underlag du kan tänkas behöva. Boka en demo av Struqtur redan idag, och kom igång med allt från offert till faktura direkt!

Mark

Oavsett hur din vardag ser ut kan Struqtur hjälpa dig med allt från offert till faktura, från tidrapportering till egenkontroller eller checklistor. Struqtur ger dig inom markbranschen tid över till annat än din administration och samlar allt i ett och samma system som du kommer åt via dator, surfplatta eller mobil. Kan det bli smidigare?

Målare

Är du i måleribranschen, och har ett behov av att underlätta din administration? Då har du hittat helt rätt! Vi kan prata oss varma om alla specifika funktioner som finns inom Struqtur, funktioner som underlättar ditt arbete, som sparar in pengar och som visar hur ditt projekt ligger i fas. Men det är enklare för dig om vi kan visa. Boka en demo redan idag!

Snickare

Med Struqtur via mobilappen och webben kan du inom snickeribranschen sköta tidrapporter, tidrapportering och mycket mer. Vi vill hjälpa dig som snickare med din vardagsadministration och ge dig mer tid över till sånt som faktiskt är roligt. Boka en demo redan idag så berättar vi hur!

Tak

Utifrån vår bakgrund från hantverks­branschen har vi utvecklat Struqtur för att göra ditt administrativa arbete mer digitalt, smidigare och effektivare. Låt Struqtur hjälpa dig att spara både tid och pengar! För dig som arbetande i takbranschen kan du använda Struqtur för att få en överblick över dina projekt, tidrapportera, fakturera och mycket mer. Allt via dator, surfplatta och mobil. Boka en demo direkt och kom igång på ett kick!

Ventilation

Är du i ventilationsbranschen och känner att du lägger för mycket tid och energi på din administration? Då är Struqtur verkligen något för dig. Struqtur är det enkla, smidiga och effektiva projekthanteringssystemet för dig inom ventilationsbranschen. Vill du veta mer och komma igång direkt? Boka en demo redan idag!

VVS

Struqtur passar många branscher och VVS branschen är verkligen en sån. Med hjälp av Struqtur kan du inom VVS branschen enkelt och smidigt hålla koll på alla dina projekt, rapportera tider, skicka offerter eller fakturor och mycket mer. Kom igång med din kostnadsfria testperiod redan nu! Boka en demo med ett Struqturproffs idag!

Bli proffs och få tips och nyheter på Struqturloggen:

planeringsverktyget struqturkalendern uppdateras
Nu kommer den första uppdateringen i planeringsverktyget från Struqtur. In och läs om de senaste uppdateringarna för att göra ditt byggliv enklare. Läs mer...
Det här ingår i struqtur - Headerbild
Vi kan prata oss varma om alla specifika funktioner som finns inom Struqtur, funktioner som underlättar ditt arbete, som sparar in pengar och som visar hur ditt projekt ligger i fas. Men på det stora hela, vad är Struqtur? Här har vi övergripande gått igenom Struqtur silver Läs mer...
Varför ska du välja Struqtur huvudbild, Struqtur, Projektverktyg
Struqtur är projektverktyget av byggare för byggare. Med tidigare egen erfarenhet inom byggbranschen, på byggsidan, så vet vi vad du behöver för att kunna göra ett så bra och smidigt arbete som möjligt. Vi vill hjälpa byggbranschen att gå från den traditionella tid- och materialrapporteringen i kalendrar eller lappar som sedan måste föras över till flera olika system. Läs mer...

Kom igång med Struqtur redan idag.

Här kan du direkt boka en demo

Fyll i formuläret här bredvid så kommer ett Struqtur-proffs höra av sig så snart som möjligt.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
M.B.A.S – Morgan Isaksson

””Den största fördelen är att allt (bla. timmar, offert, bilder, dokument, löner, produkter, kontakter) blir samlat på samma ställe. Därmed underlättas det administrativa arbetet betydligt. En annan fördel av detta är att vår support mot våra kunder blir betydligt bättre då vi kan svara på frågor om jobb vi utförde för ett år sedan.”

KONTAKT

031-300 65 20

supportbygg@byggbranschenstruqtur.se

Helgfria vardagar: 09:00-17:00
Lunchstängt: 12:00-12:30

Boka demo
Frågor & svar