Nya Struqtur-personal

Utökning i Struqturfamiljen!

2020-10-21

Vi har tre nya stjärnor i Struqturfamiljen som vi behöver presentera: Fredrik, Emelie och Joshua! 

Fredrik är Junior Software Engineer. Han har tidigare både studerat på Chalmers i Göteborg och jobbat på Chalmers Teknologkonsulter (CTK) med projektledning och interna/externa system och projekt. Han gillar den tekniska aspekten av problem och eftersträvar att utvecklas kontinuerligt tillsammans med ett härligt arbetsteam. När han inte jobbar så seglar han för det mesta när möjligheten ges med vänner.

Emelie är Struqturs nya produktägare och UX-designer. Hon har tidigare jobbat inom IT-management och gillar när det finns en god och smidig kommunikation mellan olika delar i företaget. På fritiden gillar hon att dokumentera vardagen genom fotografering och filmning. Hon har även varit i alla kontinenter förutom Sydamerika (men som ev. blir hennes kommande destination när pandemin har lagt sig) vilket bekräftar hennes äventyrliga intresse.

Joshua jobbar i Stockholm som Account Manager. Han gillar att hjälpa till och assistera vilket han tidigare jobbat med, bl.a. som pedagog på en grundskola samt Account Manager på ett annat företag. Han värdesätter även en god laganda vilket speglar hans andra sysselsättning som amerikansk fotbollsspelare. När han inte gör detta brukar bio, spelkvällar, resor och andra äventyr med vänner stå på schemat. Om du har några fler funderingar om Joshua eller vill att han ska visa dig Struqturs tjänster kan du alltid nå honom på hans tel: 072-4026988.

Tre nya stjärnor – eller hur? Vi ser fram emot att fortsätta utveckla Struqtur tillsammans med dessa tre!

Struqturloggen för byggbranschen

Fler inlägg för dig som vill bli proffs:

Struqtur logo

KONTAKT

031-300 65 20

supportbygg@byggbranschenstruqtur.se

Helgfria vardagar: 09:00-17:00
Lunchstängt: 12:00-12:30

Boka demo
Frågor & svar