Nya i Struqturteamet: David, Sergio och Tommy
Tillväxt i Struqturfamiljen

2020-03-17

Vi tycker det är roligt att utvecklas och expandera! Under 2019 anställde vi tre nya proffs som är en del av Struqturfamiljen: David, Sérgio och Tommy!

David är Backend / DevOps Tech Lead på Struqtur och har jobbat med utveckling och systemdrift av molnbaserade mjukvarutjänster i drygt 15 år, nu senast på Meltwater och Burt. Han är uppväxt i Östergötland men har bott i Göteborg de senaste åren. När han inte jobbar kan du se honom i bandet Chugger eller på ett hinderbanelopp.

Sérgio är Frontend Tech Lead och är från början från Portugal men studerat och jobbat i Sverige. Han har över 10 års arbetslivserfarenhet med fokus på användarens behov och upplevelse. När han får möjlighet brukar han alltid använda flertalet passande emojis. 😉 🙂 😛 På fritiden ser han till att umgås med sina vänner och spela fotboll, volleyboll och ibland till och med sjunga karaoke.

Tommy är säljaren i Göteborgsområdet som gärna kommer till ditt företag och berätta vad Struqtur kan göra för er (boka en demo här). Han har jobbat med försäljning över 15 år både i Sverige och utomlands. När Tommy inte jobbar dansar han gärna till tonerna av salsamusik eller headbangandes på en hårdrockskonsert.

Kommentera nedan om du har några funderingar till våra nya proffs!

Struqturloggen för byggbranschen

Fler inlägg för dig som vill bli proffs:

KONTAKT

031-300 65 20

supportbygg@byggbranschenstruqtur.se

Helgfria vardagar: 09:00-17:00
Lunchstängt: 12:00-12:30

Boka demo
Frågor & svar