Tidrapportera under minuten

2019-08-21

Tidrapportering i synnerhet är något av det viktigaste men också mest tidskrävande för byggföretag. I värsta fall skjuts det på eller glöms bort helt och hållet. Tid är pengar och det är viktigt att få betalt för sitt arbete. Vad hade du sagt om att varje medarbetare tidrapporterar under minuten samtidigt som du kan ta ut underlag för både lön och fakturering under minuten också? Lösning: Struqturs tidrapportering! 

Med Struqturs tidrapportering får varje användare varsitt inlogg och tillgång till projekt att rapportera på. De laddar ner appen i sin telefon och kan enkelt tidrapportera på varje projekt. När väl fakturan ska skapas kan du snabbt och enkelt ta ut ett underlag eller skapa en faktura i Struqtur. Detta eftersom alla timmar är sammanställda och klara på varje projekt.

Underlag för alla tidrapporter per användare, projekt, eller faktura

Du har även möjlighet att ta ut ett underlag för varje användare som är sammanställt och klart inför lön. I tidrapporteringen har varje användare möjlighet att även välja bland olika frånvaroprojekt (ex. sjuk, VAB eller semester) och interna projekt (ex. kontor, lager, transport). Detta för att inte missar några timmar.

Om Struqturs tidrapportering för hantverkare inom byggbranschen

Karl Lindstedt på XLNT Måleri säger följande om Struqtur (läs fler referenser):

Varje anställd lägger in sin arbetstid via webben eller i appen och vi får in allt på ett ställe vilket underlättar det administrativa. Det är skönt att Struqtur är molnbaserat så att man kan öppna upp det på vilken dator eller mobil som helst. Vi rekommenderar Struqtur!

Kom igång att tidrapportera via app eller webb

Bli tidseffektiv och börja tidrapportera med Struqtur!  Kontakta oss eller boka en demo så hjälper vi dig komma igång!

Struqturloggen för byggbranschen

Fler inlägg för dig som vill bli proffs:

Struqtur logo

KONTAKT

031-300 65 20

supportbygg@byggbranschenstruqtur.se

Helgfria vardagar: 09:00-17:00
Lunchstängt: 12:00-12:30

Boka demo
Frågor & svar