Tidrapport, tidrapportering & tidsregistrering

2020-06-08

Tidrapport, tidrapportering och tidsregistrering är benämningar vi ofta hör! Att kunna sammanställa alla tidrapporter i ett och samma system underlättar vid fakturering samt inför lön. Det ökar din kontroll över din verksamhet och dina byggprojekt. Vilket leder till att du sparar tid och pengar. Struqtur erbjuder tidrapportering för dig inom bygg, entreprenad, anläggning, måleri, el, VVS m.fl. Testa gratis i 30 dagar! 😉

Med Struqturs tidrapportering får du tillgång till företagets tidrapporter var och när som helst antingen via mobilappen eller webbläsaren. Karl Lindstedt på XLNT Måleri säger följande om Struqturs tidrapportering och projektverktyg:

Webb- och appbaserat projektverktyg för byggbranschen

”Varje anställd lägger in sin arbetstid via webben eller i appen och vi får in allt på ett ställe vilket underlättar det administrativa. Det är skönt att Struqtur är molnbaserat så att man kan öppna upp det på vilken dator eller mobil som helst. Vi rekommenderar Struqtur!”

Tidsregistrering i mobilappen – tidrapportering under minuten!

Hur funkar det? Jo, du väljer ett datum, byggprojekt, anger antal timmar och skriver en kommentar om vad du har gjort därefter spara. Du har även möjlighet att aktivera fält för att fylla i mil, traktamente, produkter samt om det var ÄTA (extra arbete). Varje anställd kan enkelt tidrapportera sin tid via mobilappen eller via webben. Det är väldigt enkelt och går under minuten, hela företaget sparar tid med Struqtur (se videoklippet nedan).

Sammanställning av tidrapporter

När det är dags att fakturera eller skapa löneunderlag så är alla tidrapporter sammanställda. Vilket gör att du enkelt och snabbt kan göra ditt administrativa arbete.

Tidrapportering för byggbranschen

Sedan 2011 har vi utveckla Struqtur tillsammans med olika byggföretag och hantverkare. Vi fortsätter utvecklingen kontinuerligt utifrån våra användares behov och önskemål. Vi tror på ett system där våra kunder är med att bidrar till utvecklingen för att få ett verktyg som passar både dagens och framtidens byggbransch.

Tidrapportera hos Struqtur!

Läs gärna mer om tidrapportering i mobilapp och vårt projektverktyg för att bygga ditt system utifrån dina behov och byggverksamhet! Du får gärna kontakta oss eller boka en demo så kan vi visa dig!

Struqtur logo

KONTAKT

031-300 65 20

supportbygg@byggbranschenstruqtur.se

Helgfria vardagar: 09:00-17:00
Lunchstängt: 12:00-12:30

Boka demo
Frågor & svar