Struqturs verktyg för byggbranschen
Personalliggare eller projekt­­verktyg?

2019-04-11

Är det dags att utöka verktygen på företaget? Struqtur erbjuder en enkel webb- och app-baserad personalliggare och projekthantering som du kan använda var och när som helst. Men vad är skillnad mellan personalliggare och projektverktyget?

2016 blev det lag med personalliggare i byggbranschen, Skatteverket kräver personalliggare om ditt projekt…

  1. Överstiger fyra prisbasbelopp
  2. Beställaren är inte privat och bygger för eget bruk

Vi erbjuder två olika typer av personalliggare. En gratis version för upp till tre personalliggare-projekt och en Premium-version. Den innehåller fler funktioner så som; gps-positionering, obegränsat antal egna projekt, styra vilka medarbetare som har tillgång till vilka projekt och möjlighet att skicka XML-export direkt från appen vid eventuell kontroll av Skatteverket.

Men om du vill underlätta det administrativa och få mer tid över till annat ska du ta del av vårt projektverktyg! Här har vi tre olika val som du kan välja mellan, beroende på vad som passar dig och din verksamhet:

  • Brons är för dig som vill ta ett första steg i din digitalisering och börja med tidrapportering i webb och app.
  • Silver är vanligast och är för dig som vill arbeta digitalt med hela processen från offert till faktura och därmed minska ännu mer det administrativa arbetet. Du får möjlighet att skapa arbetsmoment, spara produkter, skriva ut projektunderlag, lägga in betalningar, få översikt och statistik och mycket mer.
  • Guld för dig som vill få total tillgång till systemet samt integrationer mot ekonomisystem, lönesystem samt leverantörer.

Vet du vad det bästa är? Supporten är alltid helt kostnadsfri vad du än väljer, så har du några övriga funderingar så är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Struqturloggen för byggbranschen

Fler inlägg för dig som vill bli proffs:

Struqtur logo

KONTAKT

031-300 65 20

supportbygg@byggbranschenstruqtur.se

Helgfria vardagar: 09:00-17:00
Lunchstängt: 12:00-12:30

Boka demo
Frågor & svar