Kungälvs Plastteknik AB

2019-09-16

Kungälvs Plastteknik AB är ett entreprenörsföretag som funnits i Kungälvs sedan 1989. De arbetar med anläggning och svetsning av polyetenrör inom vatten, avlopp och industri. De utför olika typer av reparationer och underhåll inom bl.a. VVS, bergvärme, mark- och vattenanläggning.

De har använt Struqtur sedan 2017. Onsdagen den 11 september var delar av Struqtur där för att hälsa på och fick se deras verkstad och lager i Kungälv.

Projektledaren Christian Mattiasson säger följande om Struqtur:

Kungälvs Plastteknik AB

Då alla medarbetare är på olika projekt och orter är det väldigt smidigt att de kan rapportera tid och material på varje projekt enkelt via appen var de än befinner sig.

Tidigare har vi haft incidenter med att personal har skrivit sina rapporter på olika sätt, detta har varit väldigt besvärligt vid fakturering. Med Struqtur får vi alla tidrapporter samt materialrapporter på ett och samma ställe och därmed underlättar vår fakturering betydligt.

Struqturs support har varit väldigt behjälplig från första början med t.ex. utbildning av systemet samt import av kunder och artiklar!

Vi tycker det är väldigt trevligt att få komma ut till olika företag och få se deras verksamhet! Vill du vara med i nästa inlägg? Skriv en kommentar nedan eller skicka ett mail till struqturloggen@struqtur.se!

Struqturloggen för byggbranschen

Fler inlägg för dig som vill bli proffs:

Struqtur logo

KONTAKT

031-300 65 20

supportbygg@byggbranschenstruqtur.se

Helgfria vardagar: 09:00-17:00
Lunchstängt: 12:00-12:30

Boka demo
Frågor & svar