Integrering till Fortnox för byggbranschen
Integrera mot Fortnox

2019-05-07

Har du eller funderar du på att skaffa Fortnox för din bokföring? Visste du att vi har kopplingar mot Fortnox? Majoriteten av våra kunder har integrerat sitt Struqtur-konto med Fortnox för att göra administrationen ännu enklare och snabbare – gör du det också!

När man aktiverar Fortnox-kopplingen kan man välja olika typer av funktioner allt för att du ska få det som passar dig och din verksamhet. Den vanligaste kopplingen är Fortnox Faktura som innebär att så fort du skapar en faktura i Struqtur så skapas den även i Fortnox automatiskt så du enkelt och smidigt kan bokföra den därefter.

Vi erbjuder även Fortnox Leverantörsfaktura för dig som vill få dina leverantörsfakturor från Fortnox till Struqtur. Detta för att du enkelt och smidigt ska kunna fakturera vidare dina kostnader i dina projekt.

Vår tredje koppling är för Fortnox Lön. Genom att attestera tidrapporterna i Struqtur får du de exporterade in i Fortnox Lön automatiskt! Det är riktigt smidigt och du slipper att lägga in tiderna igen i Fortnox Lön efter att dina medarbetare gjort det i Struqtur. Här sparas extra mycket tid för dig och din administration!

Först av allt behöver du kontakta supporten för att aktivera detta, hör av dig till oss så berättar vi mer!

Struqturloggen för byggbranschen

Fler inlägg för dig som vill bli proffs:

Struqtur logo

KONTAKT

031-300 65 20

supportbygg@byggbranschenstruqtur.se

Helgfria vardagar: 09:00-17:00
Lunchstängt: 12:00-12:30

Boka demo
Frågor & svar