Dela projekt, bilder, dokument

Favoriten: Dela projekt!

2020-08-12

Vill du visa er kund ert professionella arbete? Kanske arbetar du på en annan ort än var din kund befinner sig? Eller vill du bara uppdatera kunden kontinuerligt på ett enkelt och snabbt sätt? I Struqtur har vi en funktion som kallas ”Dela projekt” och den har blivit en riktig favorit hos våra användare. Kanske ännu mer nu i Corona-tider när man vill minimera antal möten och hålla distans.  

Hur funkar det? Jo, när du har skapat ett projekt kan du välja att fylla i kundens emailadress och dela projektet till hen under fliken ”Dela projekt”. Du fyller själv i vilka rättigheter som du vill hen ska ha. Därefter skapas det egna inloggningsuppgifter till en specifik sida som endast innehåller det du valt ska delas. Du kan välja att dela:

  • Bilder
  • Dokument
  • Offerter
  • Arbetsmoment
  • Tidrapporter
  • Produkter och övriga kostnader
  • Projektkommentarer
  • Fakturor

Visa ditt professionella arbete och öka kundnöjdheten!

Som vi tidigare nämnde i timpriser-inlägget är det viktigt att visa upp att du är en seriös hantverkare. T.ex. genom att dela med dig av information till kunden så de kan hänga med kontinuerligt. Detta minskar risken för missförstånd och eventuella tvister. Samtidigt minimerar du administrativ tid eftersom allt uppdateras automatiskt under projektets gång.

För bl.a. Rubins Gräv i Sverige AB  och deras kunder är dela projekt en uppskattad funktion:

”Möjligheten att lägga upp bilder från de projekt vi arbetar med är en uppskattad funktion inom vårt företag. Dels så kan kunderna följa sina projekt genom Struqtur och kunna följa utvecklingen via de bilder vi lägger upp samtidigt som vi inom företaget kan använda samma bilder för att uppdatera vår webbsida.”

Ladda upp bilder på ert projekt via datorn

Vill du testa favoritfunktionen ”Dela projekt”?

Självklart ska du testa funktionen! Du som redan är kund har den alltid aktiverad i projektet och under fliken ”Dela projekt”, kontakta gärna supporten om du vill ha en kort genomgång. Du som inte är kund eller inte har ett konto hos Struqtur kan kontakta oss eller boka en demo så visar vi dig funktionen och du kan därefter testa hela systemet i 30 dagar helt gratis!

Struqtur logo

KONTAKT

031-300 65 20

supportbygg@byggbranschenstruqtur.se

Helgfria vardagar: 09:00-17:00
Lunchstängt: 12:00-12:30

Boka demo
Frågor & svar